fbpx
Bohanel Boards logo white

HOOD BURGER x BOHANEL

Prve rolke, ki so posnemale občutek surfaja, so se na trgu pojavile v 50. letih, surfskejti pa so hitro postali odlična alternativa surfanju, ki je bila dostopna vsakomur, ne glede na bližino morja ali ustrezna vremenske pogoje. Skozi leta razvoja so se izboljšala podvozja, kolesa in struktura rolke, razvilo pa se je tudi prepoznavno ime ”surfskate”. 

Z gibanjem telesa, ki je na las podobno surfanju, lahko na surfskejtu pridobimo hitrost brez poganjanja, čemur rečemo ”pumpanje”. Zaradi posebnega sprednjega surf sistema je rolka na asfaltu tako nestabilna kot surf na vodi, kar pomeni, da predstavlja tudi odlično priložnost za vajo za resnične surf počitnice – na primer v Kaliforniji. 

Kaj pa ima z vsem skupaj Hood Burger, eden najprepoznavnejših pionirjev z ulično prehrano v Sloveniji? Z njimi sem se povezal, da bi s skupnimi močmi v Slovenijo pripeljali pravo kalifornijsko vzdušje in Slovencem predstavili ta center skejterske subkulture. S Hoodom smo ustvarili limited edition kalifornijski skateboard in eden prepoznavnejšuh burgerjev s Kalifornije ” Street Surfer” burger.  Le od 5. junija do 15. junija v sveh Hood Burger poslovalnicah

-Other categories-

Shop all

Decks

River Edition

wooden surfboards

About

Vintage Grey hoodie women

Clothing

Rock Edition

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Scroll to Top
  Skater on ramp

  NEW EXCLUSIVE DEALS !

  Subscribe to Bohanel’s Newsletter and get exclusive news and one time promos or giveaways.

  Join us now!

  Let’s make skateboarding interesting again.

  *By completing this form you are signing up to receive our emails and can unsubscribe any time.