fbpx
Bohanels icon white

Ujusansa Surfskate: pionir surf kampov

Dragi Surferji/ke in bodoči surferji/ke,

Predstavljamo vam sodelovanje z Ujusanso in Boahnel Boards, že več kot 15 let Ujusansa vsako leto organizera najboljše surf počitnice za družine in študente v različnih terminih.

Skozi vroče poletje v Surf kampu ( Francija) vam ne bo potrebno misliti na pripravo hrane in postavljene šotorov, saj imate skupaj vključeno v ceno glamping tipije in najboljše kuharje z samopostrežno mini restavracijo.  

 

 

Pri Ujusansi smo vedno navdušeni, ko slišimo za takšne odbite slovenske zgodbe. Bohanel Boards tudi uči surfskatanje in Ujusansa kot pionir surf scene in učenja surfanja v Sloveniji, smo se skupaj podali v izdelavo prav posebne limitirane UJUSANSA surfskate rolke. Board z surferskim motivom predstavlja naš kamp z glamping tipiji v Franciji, ki ponazarja prav najboljše SURF POČITNICE. 

”ZASURFAJ” TUDI TI?

Z gibanjem telesa, ki je na las podobno surfanju, lahko na surfskejtu pridobimo
hitrost brez poganjanja z nogo, čemur rečemo ”pumpanje” prav tako je tudi pri surfanju, ko na ujetem valu želimo povečati hitrost  je potrebno “pumpati” val.

KAKO DELUJE SURFSKATE? 

Zaradi posebnega sprednjega surf sistema pa je rolka na asfaltu podobno nestabilna ampak z nekaj vaje hitro osvojimo prave surferske manevre. 

KJE IN KDAJ 

Prav to poletje boš imel/a priložnost to poskusiti in kupiti prav našo UJUSANSO rolko, na voljo je v Franciji v surf kampu ali kar na spletu special-boards.com ali pa v garaži Bohanel-a v Ljubljani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Scroll to Top
    Skater on ramp

    NEW EXCLUSIVE DEALS !

    Subscribe to Bohanel’s Newsletter and get exclusive news and one time promos or giveaways.

    Join us now!

    Let’s make skateboarding interesting again.

    *By completing this form you are signing up to receive our emails and can unsubscribe any time.